Onze diensten

SterkBeveiligd.nl biedt volledige installatieservice voor al onze producten. De ‘Sterk’ monteurs van SterkBeveiligd.nl kunnen de installatie geheel of gedeeltelijk voor u doen. Heeft u kennis van installeren, dan kunt u de montage geheel zelf doen en kunt u geld besparen!

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw producten zelf te installeren, dan voeren wij de installatie volledig uit. Het product wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de ‘Sterk’ monteur de werking en bediening van het product uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.
U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de ‘Sterk’ monteur minder werk en zullen de installatiekosten lager uitvallen. De ‘Sterk’ monteur zal zorg dragen voor installatie van het product en de eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf installeren
Veel van onze producten zijn eenvoudig zelf te installeren. Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten.
Als uw product ‘Sterk’ geïnstalleerd is haalt u het
maximale uit het product. Bovendien hoeft u zich
geen zorgen te maken of het systeem goed geprogrammeerd is,
omdat de ‘Sterk’ monteur dit voor u doet.

Diensten
Wij leveren en installeren alles op het gebied van elektra, beveiliging, multimedia, verlichting, domotica, communicatie en nog veel meer.
Kortom als u uw object toekomstgericht en veilig wilt hebben, sfeervol en u eigen wilt maken. Dan is Sterkbeveiligd.nl de juiste keuze!

Storing & onderhoud
Sterkbeveiligd.nl biedt meerdere onderhoudscontracten op maat.
Indien u gebruik maakt van een onderhoudscontract wordt er jaarlijks kosteloos een onderhoudsbeurt uitgevoerd en zorgen wij ervoor dat uw producten worden voorzien van de nieuwste software. Ook vallen de kosten voor eventuele storingsbezoeken en adviesbezoeken lager uit of zelfs geheel kosteloos.
Per klant maken wij in overleg een onderhoudspakket op maat.

Wilt u meer weten over de producten en installatieservice of over storingsservice en of onderhoudscontracten
Neem dan gerust contact met ons op via

070 41 58 580 / info@sterkbeveiligd.nl

of vul het onderstaande formulier in voor een offerte.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er een storing ontstaat. Dit kan een defect zijn in het product of een gebruikersfout.
Indien het product bij ons is gekocht heeft u uiteraard fabrieksgarantie en zal het product kosteloos worden gerepareerd en/of vervangen. Bij een gebruikersfout lossen wij het probleem op tegen een vergoeding. Heeft u een product bij ons gekocht en laten installeren door een ‘Sterk’ monteur en heeft u bij ons een onderhoudscontract dan zijn de kosten vaak nihil.

Een onderhoudscontract wordt per klant op maat gemaakt. Deze zijn namelijk afhankelijk van de producten, de hoeveelheid producten en natuurlijk de wensen van de klant.

Wilt u meer weten over de storingsservice en of onderhoudscontracten
Neem dan gerust contact met ons op via

070 41 58 580 / info@sterkbeveiligd.nl

of vul het onderstaande formulier in voor een offerte.

Op het gebied van VoIP en IP communicatie is Sterkbeveiligd.nl dé betrouwbare partner. Inmiddels maken veel bedrijven gebruik van onze IP telefonie diensten. Na goedkeuring van de offerte wordt in overleg met u het IP systeem eerst getest alvorens we live gaan. Uw oude systeem is operationeel totdat de evaluatiefase is afgerond. Na afronding van de evaluatie wordt in overleg met u de IP telefonie live gezet.

Sterkbeveiligd.nl kan indien gewenst ook diverse IP telefoontoestellen aan u leveren, deze toestellen worden op de werkplek door ons geplaatst en kunnen op afstand worden geconfigureerd. Tevens is het ook mogelijk om andere applicaties te integreren met onze IP-telefooncentrale. De bekabeling naar de werkplek zelf wordt óók geleverd door Sterkbeveiligd.nl. Tevens kan Sterkbeveiligd.nl nieuwe nummerblokken leveren indien gewenst. Bestaande nummers kunnen worden geporteerd naar Sterkbeveiligd.nl. Na de portering kunnen de telefoontoestellen verwijderd worden. Naast het gebruik van standaard telefoons kunt u ook gebruik maken van een softphone. Dit is een hoorn of een headset die u aansluit op uw PC. U belt dan via uw PC. Ook handig voor thuisgebruikers.

Wilt u meer weten over voip telefonie?
Neem dan gerust contact met ons op via
070 41 58 580 / info@sterkbeveiligd.nl

of vul het onderstaande formulier in voor een offerte.

De verwarming die aangaat als u 30 minuten van huis bent, en op de uitstand blijft als u toch later thuis bent. Ramen die automatisch sluiten bij regen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt het groots aanpakken of klein beginnen. Sterkbeveiligd.nl helpt u graag.

Sterkbeveiligd.nl geeft optimaal comfort aan uw woning of werkplek. We regelen alles waar u niet aan denkt. Uiteraard in overleg met u. Thuis of via uw smartphone, waar u ook bent. Gebruiksgemak, sfeer, duurzaam energieverbruik en up to date veiligheid in en om uw woning en/of werkplek.

Wilt u meer weten over Domotica?
Neem dan gerust contact met ons op via

070 41 58 580 / info@sterkbeveiligd.nl

of vul het onderstaande formulier in voor een offerte.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd elektrotechnisch installatie bedrijf.
Van het toevoegen van groepen het vervangen van een groepen kast tot de aanleg van een complete elektrotechnische installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via

070 41 58 580 / info@sterkbeveiligd.nl

of vul het onderstaande formulier in voor een offerte.

Offerte aanvraag

Dienst